Schorsing: McGregor mag tot in 2022 niet meer vechten! MMA Nieuws
MMA Nieuws

Schorsing: McGregor mag tot in 2022 niet meer vechten!

Schorsing: McGregor mag tot in 2022 niet meer vechten!

Conor McGregor is medisch geschorst tot januari 2022 na zijn enkelbreuk op UFC 264. Verwacht wordt dat McGregor niet eerder zal vechten, ook al kan een arts de Ier vrijspelen na een grondige behandeling.

De heftige enkel breuk die McGregor afgelopen zaterdag opliep in zijn derde ontmoeting met Dustin Poirier heeft nog een naar staartje. De UFC-superster is tot 7 januari 2022 medisch geschorst. Mocht hij eerder vechtvaardig worden verklaart, wat niet de verwachting is, dan is de minimale schorsing zes weken, en geen contact (sparring) tot begin tot half augustus.

Badr Hari

Recentelijk liep UFC'er Chris Weidman een scheenbeen blessure op en was na een paar weken alweer in de sportschool te vinden. Wat de blessure bij McGregor betreft lijkt deze veel op die van kickbokslegende Badr Hari. Deze raakte geblesseerd in december 2019 tijdens zijn titelgevecht met Glory kampioen Rico Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws