Doodsvijand over Conor McGregor: 'die gast is een excuustruus'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Doodsvijand over Conor McGregor: ‘die gast is een excuustruus’

Doodsvijand over Conor McGregor: ‘die gast is een excuustruus’

Doodsvijand Conor McGregor doet voorspelling over wedstrijd met Poirier

Paulie Malignaggi deelt zijn voorspelling voor de aankomende wedstrijd zaterdag tussen Conor McGregor en Dustin Poirier. Volgens de doodsvijand van de Ier is hij niets meer dan een excuustruus, die altijd positief wegkomt zelfs als hij verliest.

Dat Malignaggi en McGregor geen vrienden zijn is ontstaan uit het feit dat de Ier ergens in 2017 een video naar buiten bracht waar hij tijdens een training de Amerikaan knock-out sloeg. Dit zette kwaad bloed bij Malignaggi die sindsdien elk moment aangrijpt om McGregor in een kwaad daglicht te zetten. Over de aanstaande wedstrijd heeft hij ook zo zijn gedachten.

,,Zie de fans van Conor… Het is alsof het altijd win-win is voor McGregor. Het is echt verbazingwekkend wat hij heeft gedaan. Weet je, hij kan winnen en mensen zullen zeggen: ‘Oh hij is terug’, en dan kan hij een schop onder zijn kont krijgen en zullen mensen zeggen: ‘Oh, hij is niet gefocust’. Het is altijd win-win voor Conor. Dus maakt het echt uit? Ik bedoel, de man zou elk gevecht kunnen verliezen en ze zullen allemaal nog steeds een excuus voor hem hebben”, zegt Malignaggi.

Conor wint altijd

,,Je weet dat ik denk dat McGregor waarschijnlijk weer een schop onder zijn kont krijgt. Maar dat is oké, want ze zullen je vertellen dat hij niet meer gefocust was. Ze zullen je vertellen dat het komt omdat hij zijn whisky net heeft verkocht voor wat voor $ 600 miljoen? Ze zullen je vertellen dat het daarom is en ze zullen je vertellen dat hij niet gefocust was omdat hij het te druk had met het afronden van deals. De ondernemer zelf. Dus op deze manier krijgt hij nog een gevecht met iemand anders en zullen ze opnieuw achter hem staan.”

De voorspelling van Malignaggi zou niet zo’n schok moeten zijn. Zeker gezien zijn langdurige rivaliteit met Conor McGregor. Deze werd nog heftiger doordat de Ier’s vriend en trainingspartner Artem Lobov, Malignaggi totaal sloopte in een bare knuckle bokswedstrijd onder de BKFC-vlag in 2019.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page