Dana White wil dat Conor McGregor zich concentreert op UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dana White wil dat Conor McGregor zich concentreert op UFC

Dana White wil dat Conor McGregor zich concentreert op UFC

Dana White heeft Conor McGregor aangespoord om tot volgend jaar te wachten met vechten tegen bokslegende Manny Pacquiao. De president van de UFC wil dat zijn superster zich concentreert op de organisatie. Voordat hij de boksring weer in stapt.

De UFC-president is echter van mening dat McGregor zijn favoriete vechtstijl moet houden. White laat doorschemeren dat hij bereid zou zijn hem dit jaar een titelkans te geven.

,,Ik zou graag zien dat hij gefocust is op wat hij hier bij de UFC kan doen. Of het nu een nieuwe kans is op die titel tegen Khabib Nurmagomedov. Of dat hij vecht voor de titel tegen iemand anders dan Khabib is om het even", zegt White.

Boksen kan ook later

De Ier neemt het voor de tweede keer in zijn carrière op tegen Dustin Poirier op 23 januari bij UFC 257. Dit gevecht wat op lichtgewicht plaatsvindt kan bepalend zijn voor een titelgevecht.

,,Ik zou heel graag zien dat hij er het komende jaar voor gaat in de UFC. Als hij tegen een van deze boksers wil vechten, doe dat dan volgend jaar. Dat gevecht zal er altijd zijn", merkte White op.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/robin-van-roosmalen-ernstig-gewond-bij-ongeluk-zus-omgekomen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws