Conor McGregor geïnteresseerd in rematch met Max Holloway MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor geïnteresseerd in rematch met Max Holloway

Conor McGregor geïnteresseerd in rematch met Max Holloway

UFC-superster Conor McGregor zegt dat hijeen rematch met voormalig UFC-vedergewicht kampioen Max Holloway wel ziet zitten. Zo maakt hij via social media bekend.

Tijdens UFC Fight Night 26 in augustus 2013 stonden McGregor en Holloway tegenover elkaar. Hoewel hij tijdens het gevecht geblesseerd raakte, was McGregor in staat om Holloway op de mat te controleren voor een zeldzame overwinning op de grond.

Waarom niet

Na zijn gevecht met Holloway ging hij de strijd aan met Jose Aldo in de 145 pond gewichtklasse. McGregor versloeg Aldo via knock-out en wist de UFC vedergewicht titel te winnen. Zijn volgende gevecht was op lichtgewicht, McGregor's vedergewicht titel kwam vacant.

Holloway wist vervolgens de vedergewicht titel van de UFC te veroveren. McGregor ging zondag naar sociale media en deed een antwoord en vraag sessie met fans op zijn Twitter. Een fan vroeg hem of hij ooit weer tegen Holloway zou vechten, en McGregor bevestigde dat hij dat zou doen.

"Ik zou zeker geïnteresseerd zijn om nog een gevecht aan te gaan met Max,"zegt McGregor als antwoord op de vraag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws