GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies

GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies

VERLOREN GEVECHT: Conor McGregor geeft UFC-legende advies

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor deelde wat advies met Anderson Silva na diens verlies tegen Uriah Hall zaterdagavond.

Silva stond in de headliner van het UFC Vegas 12 event tegenover Uriah Hall. In wat op papier de voorlaatste wedstrijd was voor Silva, lukte het de voormalige middengewicht koning niet te imponeren. Hall scoorde in de vierde ronde een TKO overwinning op Silva.

Na zijn vijfde nederlaag in de afgelopen zes gevechten kondigde Silva zijn pensionering niet aan zoals velen hadden verwacht. In plaats daarvan neemt hij de afwachtende houding aan. Eerder zei Silva met pensioen te gaan na zijn gevecht met Hall.

Stoppen, ben je gek

De 45-jarige Silva is in de nadagen van zijn UFC carrière. UFC-president Dana White zegt dat hij Anderson zaterdag ‘nooit had mogen laten meedoen’ en dat hij nooit meer een gevecht zal krijgen binnen de UFC. Toch lijkt UFC-ster Conor McGregor dit anders te zien en deelde wat advies op twitter.

‘Triest om vanavond te zien, maar ik zeg doorgaan! Echte vechters verliezen dat vuur nooit, dus waarom zou je het proberen te forceren? Neem gewoon de tijd om de juiste wedstrijd te vinden en ga verder. De juiste competitie is er, voor alle niveaus en leeftijden. Vind het en doe wat je graag doet! Voor altijd!”, zegt McGregor die Silva een hart onder de riem steekt.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page