GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies MMA Nieuws
MMA Nieuws

GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies

GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies
GEEF NIET OP: Conor McGregor geeft UFC-legende advies

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor deelde wat advies met Anderson Silva na diens verlies tegen Uriah Hall zaterdagavond.

Silva stond in de headliner van het UFC Vegas 12 event tegenover Uriah Hall. In wat op papier de voorlaatste wedstrijd was voor Silva, lukte het de voormalige middengewicht koning niet te imponeren. Hall scoorde in de vierde ronde een TKO overwinning op Silva.

Na zijn vijfde nederlaag in de afgelopen zes gevechten kondigde Silva zijn pensionering niet aan zoals velen hadden verwacht. In plaats daarvan neemt hij de afwachtende houding aan. Eerder zei Silva met pensioen te gaan na zijn gevecht met Hall.

Stoppen, ben je gek

De 45-jarige Silva is in de nadagen van zijn UFC carrière. UFC-president Dana White zegt dat hij Anderson zaterdag 'nooit had mogen laten meedoen' en dat hij nooit meer een gevecht zal krijgen binnen de UFC. Toch lijkt UFC-ster Conor McGregor dit anders te zien en deelde wat advies op twitter.

'Triest om vanavond te zien, maar ik zeg doorgaan! Echte vechters verliezen dat vuur nooit, dus waarom zou je het proberen te forceren? Neem gewoon de tijd om de juiste wedstrijd te vinden en ga verder. De juiste competitie is er, voor alle niveaus en leeftijden. Vind het en doe wat je graag doet! Voor altijd!", zegt McGregor die Silva een hart onder de riem steekt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws