Conor McGregor: 'Dit is precies hoe het altijd bedoeld was' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor: 'Dit is precies hoe het altijd bedoeld was'

Conor McGregor: 'Dit is precies hoe het altijd bedoeld was'

Conor McGregor mag dan zijn wedstrijd vorige maand verloren hebben tegen Dustin Poirier. Voor de Ier lijkt het alleen maar de aanzet tot een derde gevecht tegen de Amerikaan.

In een post op Instagram vandaag doet McGregor haarfijn uit de doeken hoe hij het gevecht beleefde. En dat het precies zo was als bedoelt.

,,Enkele hoogtepunten uit mijn laatste gevecht! Wat een trilogie heb ik nu in handen. Spannend! Met een handvat aan de beentrappen zal ik daar weer plezier aan beleven. Ik zat in de tweede versnelling tijdens dit gevecht. De beste conditie waarin ik ooit ben geweest", aldus McGregor in zijn post.

Nog een keer

De Ier lijkt inderdaad zin te hebben in een nog een gevecht met Poirier. Insiders zeggen dat wel eens om het UFC lichtgewicht kampioenschap zou kunnen zijn. De titel is nog in handen van Khabib Nurmagomedov maar deze ging vorig jaar met pensioen. En Poirier maakte een goede indruk op McGregor.

,,Petje af! Een goed bevochten strijd van The Diamond. Wauw! Spannend! Geen trilogie die ik verwachtte, noch de tactische aangelegenheid die ik verwachtte, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit niet de bedoeling was. Dit is precies hoe dit altijd bedoeld was! Zoemend !!"

Wanneer en of er een eventueel derde gevecht tussen McGregor en Poirier plaats zal vinden is nog niet bekend. Poirier heeft na zijn winst op de Ierse ster uitdagers genoeg die met hem willen vechten. Maar volgens McGregors woorden is een derde gevecht onvermijdelijk.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/paniek-onder-fans-over-bizar-slechte-bokstechniek-mma-kampioen-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws