Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bloedige taferelen tijdens MMA-toernooi van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov

Bloedige taferelen tijdens MMA-toernooi van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov kocht voor $ 1 miljoen zijn eigen MMA-organisatie. Deze doopte hij om tot Eagle Fighting Championship (EFC). Vandaag organiseerde Khabib zijn eerste event onder de nieuwe naam.

Het ging er niet echt zachtzinnig aan toe tijdens EFC 30 in de hoofdstad van Rusland, Moskou. Het event had maar liefst 17 MMA-wedstrijden op de rol staan. De UFC kampioen was natuurlijk zelf ook aanwezig om zijn aankoop op waarde te schatten. En hij kreeg waar voor zijn geld.

Veel bloed

Zo vielen er een paar stevige knock-outs zoals die tussen Diyar Nurgozhaev en Sergey Baryshev. Nurgozhaev verslog zijn tegenstander al in de eerste ronde. Het bloed vleide rijkelijk door de keiharde knokpartijen die er gevoerd werden.

Khabib kijkt ongetwijfeld terug naar een eerste geslaagde evenement onder zijn vlag. Voorlopig zal Khabib die recentelijk met pensioen ging zelf niet aantreden. Geruchten gaan dat hij terugkeert maar dan wil hij wel de toestemming van zijn moeder. Die hij beloofde nooit meer te vechten.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page