BELLATOR MILAAN: Nederlandse MMA atleten live te zien op Spike MMA Nieuws
MMA Nieuws

BELLATOR MILAAN: Nederlandse MMA atleten live te zien op Spike

BELLATOR MILAAN: Nederlandse MMA atleten live te zien op Spike
BELLATOR MILAAN: Nederlandse MMA atleten live te zien op Spike

Spike zend de Bellator Milaan events live uit op tv met de Nederlandse vechters in de line-up vanaf 26 september.

Sterke Nederlandse MMA cards tijdens nieuwe Europese Bellator events. Robin van Roosmalen maakt zijn langverwachte MMA-debuut. Daarnaast stappen de Nederlandse MMA atleten Costello van Steenis, Denise Kielholtz en Ilias Bulaid in de Bellator kooi in Milaan. 3 Spectaculaire Bellator MMA events LIVE te zien op Spike.

Live kijken naar Bellator Milan

Op 26 september zal Costello van Steenis het opnemen tegen Fabian Edwards. Denise Kielholtz neemt het op 1 oktober op tegen tegen voormalig titeluitdaagster Kate Jackson in de Flyweight divisie. Ook Ilias Bulaid staat op 1 oktober in de kooi. De vechter maakte in september 2019 de overstap van het kickboksen naar het MMA. Zijn tegenstander is nog niet bekend.

Kijk dan zaterdag 26 september om 23:00 uur LIVE naar Bellator Milaan. Donderdag 1 oktober om 22:00 uur LIVE naar Bellator 246. Zaterdag 3 oktober om 23:00 uur LIVE naar Bellator Milaan.

Voormalig kickbokskampioen Robin van Roosmalen maakt op 3 oktober zijn langverwachte Bellator debuut. De MMA-vechter uit Den Bosch neemt het op tegen de Spanjaard Nauzet Trujillo. Benieuwd naar de gevechten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws