BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan
BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol staan in Milaan, Italië. De Nederlandse Denise Kielholtz komt daar in actie.

Bellator organiseert een aantal Europese events in Milaan, Italië. In navolging van de UFC plant Bellator een paar events achter elkaar in september en oktober. Bronnen melden onze redactie eerder al dat de Nederlandse Denise Kielholtz de Engelse Kate Jackson zal treffen op 1 oktober. Zaterdag werd het officieel aangekondigd.

Stevige wedstrijd

Kielholtz is een van de meest gevreesde vechters in de vrouwen divisie en heeft aan aantal grote successen behaald. Jackson heeft een Pro MMA Record van 11-4-1 en is een geduchte tegenstander voor de Nederlandse.

Dit bericht bekijken op Instagram

Let's Go!! ❤?... #bellator #milano #herewecome

Een bericht gedeeld door Denise Kielholtz Gerges (@dynamite8989) op

Verwacht wordt dat de winnaar van de wedstrijd tussen Kielholtz en Jackson een kans op de titel krijgt van Ilima-Lei Macfarlane. Overige partijen voor de events van 24, 26 september en 1 oktober worden verwacht zeer binnenkort bekend te worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws