Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan

Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan

Het ziet er naar uit dat de Nederlands-Marokkaanse topvechter Illias Bulaid 1 oktober zijn opwachting maakt tijdens het Bellator MMA event in Milaan, Italië.

Ilias Bulaid stapte over naar het MMA vanuit het kickboksen en dat was meteen een succes. Bulaid stond al twee keer eerder bij Bellator in de kooi. Zijn laatste wedstrijd vocht hij tijdens Bellator 240 op 22 februari dit jaar in Dublin, Ierland.

Daar versloeg hij Diego Freitas. Bulaid maakte zijn Bellator debuut in september 2019 tijden Bellator 227 ook in Dublin een was daar te sterk voor de Griek Vitalic Maiboroda.

Klaar voor de strijd

Via Instagram is te lezen dat op 1 oktober tijdens het Bellator event in Milaan, Bulaid zijn opwachting maakt. Een tegenstander is nog niet bekend. In een video bij de post is te zien dat Buliad meer dan klaar is om wederom te schitteren. Zijn trainer Said el Badaoui schrijft dan ook bij de post dat zij pupil klaar is voor de strijd.

Er zijn behalve de headliner tussen Paul Daley en Derek Anderson nog geen verdere match-ups bekend gemaakt door Bellator voor het event in Milaan. Verwacht wordt dat dit op korte termijn zal gebeuren.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page