Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan

Ilias Bulaid 1 oktober in actie tijdens Bellator 247 Milaan

Het ziet er naar uit dat de Nederlands-Marokkaanse topvechter Illias Bulaid 1 oktober zijn opwachting maakt tijdens het Bellator MMA event in Milaan, Italië.

Ilias Bulaid stapte over naar het MMA vanuit het kickboksen en dat was meteen een succes. Bulaid stond al twee keer eerder bij Bellator in de kooi. Zijn laatste wedstrijd vocht hij tijdens Bellator 240 op 22 februari dit jaar in Dublin, Ierland.

Daar versloeg hij Diego Freitas. Bulaid maakte zijn Bellator debuut in september 2019 tijden Bellator 227 ook in Dublin een was daar te sterk voor de Griek Vitalic Maiboroda.

Klaar voor de strijd

Via Instagram is te lezen dat op 1 oktober tijdens het Bellator event in Milaan, Bulaid zijn opwachting maakt. Een tegenstander is nog niet bekend. In een video bij de post is te zien dat Buliad meer dan klaar is om wederom te schitteren. Zijn trainer Said el Badaoui schrijft dan ook bij de post dat zij pupil klaar is voor de strijd.

Er zijn behalve de headliner tussen Paul Daley en Derek Anderson nog geen verdere match-ups bekend gemaakt door Bellator voor het event in Milaan. Verwacht wordt dat dit op korte termijn zal gebeuren.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page