Agressieve kooivechter Chimaev heeft spijt: 'Ik ging veel te ver' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Agressieve kooivechter Chimaev heeft spijt: 'Ik ging veel te ver'

Agressieve kooivechter Chimaev heeft spijt: 'Ik ging veel te ver'

Khamzat Chimaev kreeg tot nu toe de meeste weerstand in zijn UFC-carrière, zijn gevecht tegen Gilbert Burns afgelopen weekend was zijn zwaarste ooit. Chimaev wil voorkomen dat dit in de toekomst nog eens gebeurt.

Na het winnen van een nipte unaniem besluit over Burns bij UFC 273 in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida, zei Chimaev dat hij te agressief was in zijn pogingen om de knock-out te vinden. De Rus is van plan om 'slimmer' te vechten.

Ik maak iedereen af

,,Ik zei de hele week tegen iedereen: 'Ik ga hem knock-out slaan'", zei Chimaev gisteren op de persconferentie na het gevecht. ,,Ik heb geprobeerd hem knock-out te slaan. Dat was vanaf het begin verkeerd van mij."

,,De volgende keer ga ik wat slimmer te werk. Ik heb nu meer motivatie omdat ik die man niet heb afgemaakt", zei Chimaev. "Ik wil iedereen afmaken." De rus wordt gezien als de opvolger van UFC-ster Khabib Nurmagomedov die ongeslagen de organisatie verliet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws