43-jarige UFC-vechter Yoel Romero tekent contract bij concurrent – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 43-jarige UFC-vechter Yoel Romero tekent contract bij concurrent

43-jarige UFC-vechter Yoel Romero tekent contract bij concurrent

43-jarige UFC vechter Yoel Romero tekent contract bij concurrent Bellator MMA

Voormalig UFC-titel uitdager Yoel Romero sluit zich aan bij Bellator. De topvechter zal zich bij de licht zwaargewicht divisie voegen.

Recentelijk nam Yoel Romero afscheid van de UFC. Direct daarna toonden een aantal vechtsport organisaties interesse in de topvechter. Echter was Bellator baas Scott Coker niet direct enthousiast. Het management van de Romero, Abe en Malki Kawa, verifieerden beiden het nieuws op Twitter. Nadat ESPN het nieuws melde.

Titelkans

De 43-jarge Romero maakte zijn UFC-debuut in april 2013. Hij won zijn eerste acht gevechten om in juli 2017 een titelkans op te zetten tegen Robert Whittaker bij UFC 213. Hij verloor, maar werkte zich een weg naar een herkansing met Whittaker bij UFC 225 in juli 2018.

De Cubaan miste echter gewicht en daardoor een titelkans. Hij verloor als klap op de vuurpijl ook nog eens van Whittaker.

Romero vocht al een keer voor Coker onder de inmiddels ter ziele gegane Strikeforce-vlag in september 2011. Coker zei aanvankelijk dat hij niet stond te springen om de Cubaan op contract te zetten, maar uiteindelijk vonden de twee partijen dan toch ruimte voor een deal.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page