MMA Kampioen Marloes Coenen schrijft boek over haar carrière in de vechtsport Nieuws
Nieuws

MMA Kampioen Marloes Coenen schrijft boek over haar carrière in de vechtsport

MMA Kampioen Marloes Coenen schrijft boek over haar carrière in de vechtsport

In haar boek "Kracht" blikt Marloes Coenen terug op haar carrière in de vechtsport!

Marloes Coenen ooit de eerste vrouwelijke MMA Kampioen, en voorbeeld voor veel dames en meisjes die vechtsporten beoefenen, heeft een boek geschreven over haar carrière in de vechtsport. Sinds haar veertiende doet zij al aan vechtsport, en is nu onder andere bekend als presentator bij Spike channel, waarvoor zij de wereld over reist om verslag te doen van de grote MMA toernooien. Het boek heeft als sub titel "Levens lessen uit de kooi" mee gekregen.

MMA Kampioen Marloes Coenen schrijft boek over haar carrière in de vechtsport

Meerdere wereld titels

Marloes Coenen heeft drie wereld titels op haar naam staan, en in het boek beschrijft zij de weg daar naar toe. In het boek blikt zij terug op haar indrukwekkende carrière en beschrijft zij hoe zij door te vechten ook haar innerlijke kracht ontdekte. Iets waar zij in haar dagelijkse leven nog steeds voordeel van ondervindt, en haar weerbaarder en sterker maakt.

Vanaf 10 November is het boek verkrijgbaar

Net op tijd voor de aankomende feestdagen zal het boek in de schappen liggen, een leuk en bovendien leerzaam cadeau (ook voor heren). Op 10 November komt het uit en zal voor ongetwijfeld veel leesplezier zorgen. Want wat is er nog mooier dan dat een top vechter zoals Marloes Coenen haar verhaal wil delen. Wij kijken in ieder geval uit naar het boek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws