Contactverbod UFC-ster Masvidal: Uit de buurt van rivaal blijven Nieuws
Nieuws

Contactverbod UFC-ster Masvidal: Uit de buurt van rivaal blijven

Contactverbod UFC-ster Masvidal: Uit de buurt van rivaal blijven

Jorge Masvidal heeft een contactverbod gekregen om uit de buurt van zijn rivaal Colby Covington te blijven. Masvidal die niet in de rechtszaal aanwezig was maar via een videoverbinding, viel Covington recentelijk aan buiten een restaurant in Miami.

UFC-ster Masvidal die via zoom verscheen en zijn juridische team voerden vandaag een mondeling pleidooi. Daarin verklaarde de MMA-vechter tegenover rechter Zachary L. James niet schuldig te zijn van de aanval op Covington in Miami Beach, Florida, afgelopen maand

Ten strengste verboden

Het verdedigingsteam van Masvidal heeft geen bezwaar tegen het contactverbod, maar wilde er zeker van zijn dat er geen misverstanden ontstaan. Als Masvidal bijvoorbeeld een UFC-evenement bijwoond, of Covington, zouden beide mogen blijven zolang ze op een bepaalde afstand worden gehouden. Rechter James verleende het bevel met voorwaarden die hij aan Masvidal uitlegde.

In het contactverbod staat dat Masvidal op alle openbare plaatsen 8 meter afstand moet houden van Covington, of elk voertuig waarin de voormalige interim-kampioen zich bevindt. En 50 meter van het huis van Covington. Daarnaast mag Masvidal geen contact opnemen met Covington via telefoon, sms, sociale media, e-mail of enige andere vorm van communicatie, of indirect via een derde partij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws