'Glory zet hem op contract!' 3 wereldtitels op rij voor kickbokstalent Levi Minkenberg Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Glory zet hem op contract!' 3 wereldtitels op rij voor kickbokstalent Levi Minkenberg

'Glory zet hem op contract!' 3 wereldtitels op rij voor kickbokstalent Levi Minkenberg

Levi Minkenberg is een naam die nu wellicht nog niet bekend is bij elke kickboksfan maar dit zou zomaar eens snel kunnen veranderen. Gisteravond sleepte hij zijn derde kickbokstitel binnen in een jaar.

Ga er maar eens aanstaan op hoog tempo in 2023 drie kickbokstitels winnen en niet bij de minste organisaties waaronder het bekende Enfusion die al vele wereldkampioenen voortbracht. Levi Minkenberg lijkt de personificatie van een talent die in de toekomst grote namen als Rico Verhoeven en Badr Hari zou kunnen opvolgen.

"De Limburgse knokker is een bescheiden persoon maar er schuilt een groot talent in deze jongen die gisteren in Lommel, België de WFCA 69,68KG titel op zijn naam zette". Minkenberg domineerde vijf rondes lang met als gevolg een unanieme overwinning.

Levi Minkenberg de nieuwe Rico Verhoeven

"Glory moet hem bellen, Levi hoort daar thuis en zal hoge ogen gaan gooien", zegt een insider. Ook gisteren in Lommel gonsde het van de geruchten dat Minkenberg wel eens op het grootste kickboksplatform te zien zal kunnen zijn. Eerder was Minkenberg al opgevallen als potentieel kandidaat voor House of Glory, de talentenshow van Glory Kickboxing, echter kwam dit niet tot wasdom.

Een ding is zeker dat Minkenberg die recentelijk Enfusion kampioen werd na een protest op de jury uitslag een grote toekomst wacht in het kickboksen. "Als Glory slim is zetten zij Levi op contract, want voor je het weet kaapt een andere organisatie zoals ONE Championship hem weg", aldus een expert die van mening is dat talent als Minkenberg in de Glory ring hoort.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws