Mike Tyson onthult waarom hij huilde voor zijn gevechten Nieuws
Nieuws

Mike Tyson onthult waarom hij huilde voor zijn gevechten

Mike Tyson onthult waarom hij huilde voor zijn gevechten

Mike Tyson, een legende in de bokswereld, heeft toegegeven dat hij vaak huilde voordat zijn gevechten begonnen. Tijdens zijn gloriedagen was Tyson de meest gevreesde zwaargewicht in het boksen.

Zijn snelheid, behendigheid, timing en natuurlijk zijn slagkracht compenseerden wat hij miste in grootte. Hoewel Tyson binnen de ring een van de grootste aller tijden was, hield hij niet van die versie van zichzelf vanwege de problemen die het in zijn leven veroorzaakte.

Een transformatie naar iemand die hij niet mocht

"Ik huilde altijd voordat ik vocht," gaf Tyson toe tijdens een gesprek met William Shatner. "Ik weet niet. Dat is gewoon wie ik ben. Ik maak me klaar om te veranderen in iemand die ik niet leuk vind."

Shatner was bijzonder geïntrigeerd door het feit dat Tyson niet hield van de versie van zichzelf die hem een plek in de International Boxing Hall of Fame opleverde. Voor Tyson woog het slechte simpelweg zwaarder dan het goede.

Meer dan alleen vechten

"Nee, omdat hij meer met vechten kwam," zei Tyson. "Hij bracht meer dan alleen vechten met zich mee. Hij bracht zoals jaloezie, afgunst, schuld. Hij bracht veel dingen mee." Vandaag de dag is Mike Tyson een groot onderdeel van de popcultuur.

Hij heeft zijn leven omgedraaid om een van de meest geliefde figuren te worden, zelfs voor mensen die geen vechtsportfans zijn. Hij heeft ook op een grote manier bijgedragen aan het boksen door voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou te trainen, die bijna WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury versloeg.

Net zoals tijdens zijn hoogtijdagen weet je nooit wat je van Mike Tyson kunt verwachten, maar tegenwoordig overheerst positiviteit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws