Mike Perry dreigt Logan Paul zijn hoofd te laten ontploffen! 'Hoop dat Dillon Danis afzegt' Nieuws
Nieuws

Mike Perry dreigt Logan Paul zijn hoofd te laten ontploffen! 'Hoop dat Dillon Danis afzegt'

Mike Perry dreigt Logan Paul zijn hoofd te laten ontploffen! 'Hoop dat Dillon Danis afzegt'

Mike Perry waarschuwt Logan Paul dat hij klaar is om hem uit te dagen, mocht Dillon Danis zich terugtrekken voor hun geplande gevecht op 14 oktober.

Perry, een ervaren UFC-veteraan en BKFC-ster, heeft eerder als vervangende vechter opgetreden en beweert dat de Paul-broers hem al een tijdje in de gaten houden. Perry gelooft dat hij een serieuze bedreiging vormt voor Logan Paul, die slechts drie gevechten heeft gehad, waaronder een oefengevecht met Floyd Mayweather, en Perry is vastberaden om hem te verslaan.

"Ik gooi nucleaire bommen met 10-ounce handschoenen aan," zei Perry. "Ik raak je hoofd, je kent dat kleine emoji met het hoofd dat ontploft? Dat gaat er gebeuren."

Mike Perry hoopt op gevecht met Logan Paul

Perry, die recentelijk betrokken was bij gevechten zonder bokshandschoenen, beweert dat hij met 10-ounce handschoenen 'nucleaire bommen' kan werpen en is ervan overtuigd dat hij Logan Paul kan verslaan als het gevecht plaatsvindt.

Ondanks Paul's huidige favorieten status tegen Danis, betwijfelt Perry of Paul daadwerkelijk tegen hem zou vechten als Danis afzegt, en speculeert hij over mogelijke alternatieven. Perry blijft echter vastberaden om zich voor te bereiden en klaar te zijn voor de uitdaging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws