Logan Paul zwaar teleurgesteld in Conor McGregor! 'De man is een schoft' Nieuws
Nieuws

Logan Paul zwaar teleurgesteld in Conor McGregor! 'De man is een schoft'

Logan Paul zwaar teleurgesteld in Conor McGregor! 'De man is een schoft'

In een recent interview heeft Logan Paul Conor McGregor beschuldigd van drugsproblemen en uit zijn teleurstelling als langdurige fan van de Ierse vechtsporter. Paul heeft zijn ongenoegen geuit terwijl hij blijft hinten op een bokswedstrijd tegen McGregor.

De rivaliteit tussen Logan Paul en Conor McGregor lijkt te intensiveren, niet alleen op sportief vlak, maar ook op persoonlijk gebied. Logan Paul, vooral bekend als YouTuber en professioneel worstelaar, heeft zich onlangs voorbereid op zijn terugkeer in de boksring, waar hij het zal opnemen tegen Dillon Danis, een nauwe vriend en trainingspartner van McGregor.

"Deze kerel stelt me teleur," zei Paul. "Omdat ik echt fan was van Conor McGregor. Hij is zo entertainend, zo goed. Toen hij tegen Floyd vocht - kom op, dat was een van de meest opwindende sportevenementen ooit. Ik was enthousiast. En nu we op een of andere vreemde manier elkaars pad kruisen... hij traint Dillon en Dillon is degene tegen wie ik vecht, en ik heb de mogelijkheid om een dialoog met hem aan te gaan."

Logan Paul Beschuldigt Conor McGregor van drugs gebruik

"Hij heeft me teleurgesteld als superster. Gewoon vanwege zijn drugsproblemen, de manier waarop hij zich nergens aan committeert, de manier waarop hij niets waarmaakt van wat hij zegt. De manier waarop hij veel bluft maar niets doet... Deze dingen storen me. Ik begrijp waarom hij bevriend is met Dillon, bro. Ze zijn allebei geen goede mensen. Het zijn schoften."

De uitspraken van Logan Paul hebben de aandacht getrokken van zowel fans als de vechtsportgemeenschap, en de rivaliteit tussen Paul en McGregor lijkt alleen maar te groeien naarmate hun woordenwisseling escaleert. Het blijft afwachten of deze verbale strijd uiteindelijk zal leiden tot een daadwerkelijke ontmoeting in de boksring tussen de twee opvallende persoonlijkheden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws