'Mijn einde nadert snel' Mike Tyson in rolstoel gespot 📸
Home / Nieuws / ‘Mijn einde nadert snel’ Mike Tyson in rolstoel gespot 📸

‘Mijn einde nadert snel’ Mike Tyson in rolstoel gespot 📸

'Einde nadert snel?' Mike Tyson aan rolstoel gekluisterd

Mike Tyson zei op zijn podcast dat hij gelooft dat hij “heel snel” zal sterven. Gaat de gezondheid van bokslegende Mike Tyson toch achteruit zoals hij eerder aangaf? Nu hij gespot is in een rolstoel gaan de geruchten nog harder dat het einde nadert voor de oud-bokser.

De voormalige zwaargewicht kampioen Tyson die naar verluidt te maken heeft gehad met een “ischias-ontsteking” in zijn rug werd gisteren gespot in een rolstoel op Miami International Airport. Tyson, 56, poseerde voor selfies met fans terwijl hij door de terminal werd gereden met een grote wandelstok op zijn schoot.

Het laatste uitje van Tyson terwijl hij in een rolstoel werd geassisteerd door een luchthaven medewerker, komt precies drie weken nadat hij moeite had met lopen terwijl hij in New York City was. De bokslegende werd gefilmd terwijl hij vanuit een auto naar zijn hotelkamer ging. Met behulp van wat leek op dezelfde wandelstok die hij in Miami vasthield strompelde de bokser voort.

Niks aan de hand?

Destijds meldde TMZ dat het “niets ernstigs was. Gewoon een beroepsrisico voor een atleet als Mike. Vorige maand bekende Tyson echter dat hij gelooft dat zijn “vervaldatum” snel nadert.

,,We gaan natuurlijk allemaal op een dag dood”, zei Tyson in de podcast Hotboxin. ,, Maar als ik in de spiegel kijk, zie ik die kleine vlekken op mijn gezicht, ik zeg:” Wauw. Dat betekent dat het einde van mijn houdbaarheidsdatum in de buurt komt, heel snel.’ ”

Bekijk ook

'Thermoskan-Jitsu!' Pestkop geklapt door slachtoffer (video)

‘Thermoskan-Jitsu!’ Pestkop geklapt door slachtoffer (video)

Laten we voorop stellen dat pesten en iemand uitschelden

Buakaw treft op 28 oktober oud-rivaal Yoshihiro Sato

Buakaw treft oud-rivaal die hem knock-out sloeg! ‘Omstreden’

De twee ontmoette elkaar 16 jaar geleden voor het eerst

Overeem geeft tijdlijn! 'Dit nog na Badr en dan is het genoeg'

Overeem geeft tijdlijn! ‘Dit nog na Badr en dan is het genoeg’

Meer dan dat zal het niet zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page