Boksicoon Mike Tyson zwaar over de zeik! 'Slavendrijvers' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson zwaar over de zeik! 'Slavendrijvers'

Boksicoon Mike Tyson zwaar over de zeik! 'Slavendrijvers'

Mike Tyson het Amerikaanse boksicoon is zwaar over de zeik. Tyson noemt filmdistributeur Hulu 'slavendrijvers' die zijn levensverhaal heeft gestolen. Het boksicoon blijft zich verzetten tegen Hulu's beslissing om verder te gaan met een documentairereeks.

Gisteren berispte ging Tyson los op Hulu voor het gebruik van zijn levensverhaal voor hun aankomende beperkte serie 'Mike'. In de serie speelt Moonlight-acteur Trevante Rhodes de rol van voormalig bokskampioen zwaargewicht.

Zwaar boos

Tyson is in het verleden openhartig geweest over zijn afkeuring van de serie. Tyson beweert dat Hulu-managers hem niet hebben geraadpleegd tijdens het maken van het project. Hij zei ook dat Hulu hem niet heeft betaald ondanks het feit dat hij zijn echte leven voor winst heeft gebruikt (lees verder onder video).

,,Laat Hulu je niet voor de gek houden. Ik steun hun verhaal over mijn leven niet. Het is geen 1822. Het is 2022. Ze hebben mijn levensverhaal gestolen en me niet betaald.," schreef Tysn op Twitter. Voor Hulu-managers ben ik gewoon een nikker die ze op een veiling kunnen verkopen. "

Rechten

Vorig jaar probeerde Tyson zijn aanhangers over te halen om samen met hem Hulu te boycotten. Zoals eerder gemeld door REVOLT, zei Tyson dat de beperkte serie "niet geautoriseerd" was. "Deze aankondiging tijdens Black History Month bevestigt alleen Hulu's bezorgdheid over dollars in plaats van respect voor Black Story-rechten", schreef hij online.

Hij voegde eraan toe: "Hollywood moet gevoeliger zijn voor Black-ervaringen, vooral na alles wat er in 2020 is gebeurd. Het echte over Mike Tyson geautoriseerde levensverhaal is in ontwikkeling en zal in de komende dagen worden aangekondigd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws