? Meer dan 100 dronken studenten bij illegale bokswedstrijd in park Nieuws
Nieuws

? Meer dan 100 dronken studenten bij illegale bokswedstrijd in park

? Meer dan 100 dronken studenten bij illegale bokswedstrijd in park

Honderden Hdronken studenten verzamelden zich bij een "georganiseerde" bokswedstrijd midden in een park. Op de beelden was te zien dat gisteren grote menigte jongeren bijeenkwam voor een feest, ondanks de Covid maatregelen.

Een online gepost filmpje toont twee jonge mannen die sparren met bokshandschoenen terwijl tientallen tieners filmen in een park in het engelse Birmingham. Feestvierders vormden een grote ring rond de boksers voordat ze naar het midden renden en op en neer sprongen.

Regels overtreden

Ze kwamen samen voor een "georganiseerd feest" op de heetste dag van het jaar. Britten moeten momenteel sociaal afstand nemen, grote bijeenkomsten vermijden en "reizen tot een minimum beperken".

Maar sommige feestgangers zouden zo ver als Londen zijn gereisd om een evenement bij te wonen met de naam 21 Degrees. Een flyer voor het feest, gericht op universiteit studenten, maakte reclame voor "cocktails, muziek, ronders, voetbal en watergevechten". Meer video beelden vind je hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws