McGregor veranderd in 'een nachtmerrie' voor de UFC Nieuws
Nieuws

McGregor veranderd in 'een nachtmerrie' voor de UFC

McGregor veranderd in 'een nachtmerrie' voor de UFC

Eddie Hearn gelooft dat het sterrendom van Conor McGregor de UFC op scherp zet. McGregor is de grootste ster in MMA. Hij heeft absolute records voor de UFC verbroken op financiële basis. Hoewel hij momenteel geen kampioen is, harkt de Ier nog steeds serieus geld binnen voor de beste MMA-organisatie.

Waarom zou Hearn van de eigenaar van Matchroom Boxing denken dat McGregor een "nachtmerrie" is voor de UFC en haar president Dana White? Simpel gezegd, een superster als McGregor kent zijn waarde. Tijdens een interview in The MMA Hour zei Hearn dat de UFC het niet leuk vindt als een van zijn vechters groter wordt dan de organisatie zelf.

Slimme zet

"Waar de UFC heel slim in is geweest, het zo'n eer om een ​​UFC-contract te krijgen", zegt Hearn. ,,De vechters die van Bellator komen, of Cage Warriors, of waar het ook is. Maar de gedachte aan het krijgen van een UFC-contract is alles. "

"Maar ik heb het gevoel dat ze bij de UFC niet willen dat je als vechter te groot wordt. Ze willen geen ster die groter is dan de UFC. Conor McGregor werd groter dan de UFC. Werkelijk. En dat is een nachtmerrie voor die jongens."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws