'McGregor is een rijke weirdo!' Ier slaat terug naar criticus Nieuws
Nieuws

'McGregor is een rijke weirdo!' Ier slaat terug naar criticus

'McGregor is een rijke weirdo!' Ier slaat terug naar criticus

Voormalig MMA-vechter Chael Sonnen vindt dat UFC-ster Conor McGregor langzaam aan veranderd in een rijke zonderling. Tijdens zijn Podcast stak Sonnen zijn mening niet onder stoelen of banken. Echter sloeg de Ier op geheel eigen wijze terug.

Sonnen vocht onder andere bij de UFC, waar hij een top uitdager werd in zowel de lichtzwaargewicht als middengewicht divisies. Sonnen heeft ook gevochten voor WEC, Pancrase en meest recentelijk voor Bellator MMA. Het gedrag afgelopen weekend van McGrergor vindt Sonnen een teken dat de Ier op de verkeerde weg is.

McGregor die tijdens de wedstrijd van Max Holloway langs zijn tv ijsbeerde en een staredown deed, vindt Sonnen verontrustend. ,,Conor veranderd steeds meer in een rijke weirdo", zegt Sonnen in de podcast.

Arme ziel

Dit bleef niet onopgemerkt bij de Ier die social media afschuimt om negatieve reacties gelijk te kunnen pareren. ,,Hoor wie het zegt, de failliete weirdo", reageerde McGregor. Er is al langer kwaad bloed tussen Sonnen en McGregor.

Van de Ier wordt verwacht dat hij begin 2022 een comeback maakt, Max Holloway zou een van de kandidaten kunnen zijn waar de Ier tegenover zou kunnen komen te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws