UFC'er Dustin Poirier: 'Ik versla ze allemaal, laat maar komen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Dustin Poirier: 'Ik versla ze allemaal, laat maar komen'

UFC'er Dustin Poirier: 'Ik versla ze allemaal, laat maar komen'

Dustin Poirier reageert op Justin Gaethje, 'deze jongens hebben een schop onder hun kont nodig, en ik ben iemand die het ze geeft'. Gaethje's recente voorspelling dat Poirier met pensioen zou gaan in plaats van hem te rematchen wimpelt Poirier dan ook weg.

Poirier weerlegt de bewering dat hij zal stoppen als hij de titel van Oliveira pakt tijdens UFC 269 komende december. ,,Nee, man ik ben een vechter," zegt Poirier in een interview gisteren. ,,Ik heb nu het geluk, met dit jaar dat ik heb gehad, zou ik kunnen stoppen maar waarom zou ik. "

Dat deed zeer

Het is een geweldige positie om in te verkeren, maar deze jongens hebben klappen nodig en ik ben de man om het aan hen te geven. En zo kunnen we niet weglopen.” Een herkansing met Gaethje sluit Poirier dan ook niet uit, maar heeft pijnlijke herinneringen aan hun gevecht.

Poirier liep mogelijk mank toen hij de arena verliet na een ontmoeting in 2018 met Gaethje die werd bekroond met 'Fight of the Night'. Het was een brute ontmoeting met ernstige gevolgen; Poirier zei dat van alle beentrappen die hij heeft doorstaan, de nawerkingen van Gaethje het pijnlijkst waren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws