McGregor gewaarschuwd: 'Dit gaat verkeerd!' Nieuws
Nieuws

McGregor gewaarschuwd: 'Dit gaat verkeerd!'

McGregor gewaarschuwd: 'Dit gaat verkeerd!'

UFC-legende Georges St-Pierre heeft wat dringend advies voor Conor McGregor. De rans-Canadees vindt dat de Ier zijn levensstijl moet aanpassen vooraleer af te glijden in het niets.

Nu hij vrijwel de deur uit is bij de UFC, lijkt St-Pierre veel comfortabeler om openhartig over de organisatie en zijn grootste sterren te praten. In een van zijn laatste interviews, met SPORF, pakte St-Pierre een groot aantal onderwerpen aan, waaronder de teloorgang van ene Conor McGregor.

,,Ja, Conor McGregor, zijn waarde gaat omlaag", zegt St-Pierre. ,,Dit was in het begin erg hoog en dan heb ik het over, niet in termen van geld, in termen van status en in de UFC-ranglijst. Nu glijdt hij hard af, zijn waarde gaat hard achteruit. Als dit zo doorgaat loopt het verkeerd af."

Terugkeer

McGregor heeft sinds 2016 niet veel gevechten meer gewonnen nadat hij Nate Diaz versloeg door middel van een split decision. Vervolgens Eddie Alvarez een TKO verlies toebracht om de UFC lichtgewicht titel te winnen, versloeg hij alleen Donald Cerrone in 2020.

,,Er is een mogelijkheid dat hij terugkomt, maar ik denk dat het nu niet goed met hem (McGregor. Red. ) gaat. Hij moet zijn levensstijl veranderen", zegt St-Pierre. McGregor is momenteel aan het genezen van een gebroken been opgelopen in zijn derde gevecht met Poirier. Naar verwachting keert hij volgend jaar terug in de competitie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws