Klaar met de UFC! Legende St-Pierre open voor andere gevechten
Home / Nieuws / Klaar met de UFC! Legende St-Pierre open voor andere gevechten

Klaar met de UFC! Legende St-Pierre open voor andere gevechten

Georges St-Pierre, voormalig UFC-kampioen weltergewicht en middengewicht zegt dat hij klaar is met de UFC, maar dat hij openstaat om te vechten voor het goede doel.

In een recent interview met Haymakers’ Robin Black bevestigde St-Pierre dat zijn dagen als mixed martial artist voor de UFC voorbij zijn. Hij is echter nog steeds geïnteresseerd om opnieuw in actie te komen en noemde mogelijke liefdadigheidswedstrijden in boksen of worstelen.

Niks te bewijzen

Volgens St-Pierre is hij er niet meer in geïnteresseerd om te moeten bewijzen dat hij de beste vechter ter wereld is. St-Pierre is al een aantal jaren met pensioen sinds hij Michael Bisping versloeg om de UFC-middengewicht titel te winnen bij UFC 217.

Er zijn altijd geruchten geweest dat GSP mogelijk zou kunnen terugkeren en hij heeft gesproken over een mogelijk supergevecht met voormalig UFC-lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov in het verleden. Op dit moment lijkt het er echter op dat de 40-jarige SAP tevreden is met gepensioneerd te blijven en niet deel te nemen aan MMA.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page