MAS Fight: ‘Eén ronde van 9 minuten, geen jury en knock-out de ring uit’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MAS Fight: ‘Eén ronde van 9 minuten, geen jury en knock-out de ring uit’

MAS Fight: ‘Eén ronde van 9 minuten, geen jury en knock-out de ring uit’

MAS Fight: ‘Een ronde van 9 minuten, geen jury en knock-out de ring uit’

U vraagt zich misschien af of het zich hier om een fantasie slogan gaat, maar iets is minder waar. MAS Fight staat bekend om haar extreme manier en handelswijze in de ring, winnen op knock-out, geen jury, nee het is geen spel voor de zwakke zielen.

Kom vechten: “Dit is de officiële aankondiging voor MAS en een oproep aan matchmakers die geschiedenis willen schrijven. MAS vechten wij 9 min, 1 ronde en winnen alleen met knock-out of gelijkspel. Ik nodig alle vechters, promotors en managers van over de hele wereld uit om mee te doen aan het grootste podium van de toekomst. Een welkom aan ieder die veel geld wil verdienen en een naam voor zichzelf wil maken. “

Bovenstaande tekst is te lezen op de Facebookpagina van MAS Fight, men is klaarblijkelijk op zoek naar vechters die het extreme niet schromen. MAS Fight zet zo te zien Bare Knuckle Boksen in de schaduw, een sport die al over grenzen heen gaat volgens sommingen.

Regels of toch niet?

De MAS regels: Een ronde wedstrijd, 9 minuten, staand vechten, worpen en gooien is toegestaan, geen gevechten op de grond, geen juryleden, winst alleen op knock-out, geen knock-out na 9 minuten dan eindigt het gevecht in een gelijkspel, 3 knock-outs (TKO) is gelijk aan een knock-out.

Er zijn al vechters geboekt voor het eerstvolgende MAS-toernooi, wij maakten hier al eerder melding over. Hong Man Choi de 2 meter 30 grote reus die 130kg weegt is aangekondigd te vechten tegen Yi Ling beter bekend als de Shaolin monnik die vecht op 70kg. Klaarblijkelijk is het event nog niet compleet gevuld, en kunnen vechters zich aanmelden, een kans op eeuwige roem of gekkenwerk?

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page