Mannen slaan erop los tijdens vechtpartij: 'Boksen of MMA-vechten (video) Nieuws
Nieuws

Mannen slaan erop los tijdens vechtpartij: 'Boksen of MMA-vechten (video)

Mannen slaan erop los tijdens vechtpartij: 'Boksen of MMA-vechten (video)

Vijf mannen zijn gearresteerd voor een vechtpartij die zou zijn begonnen nadat ze de toegang tot een discotheek werd ontzegd. De mannen tussen de 20 en 59 jaar oud, zijn zaterdag (7 mei) opgepakt.

De politie zegt dat ze om 01.40 uur waren gewaarschuwd voor een vechtpartij in Cecil Street, in China Town, Singapore. Het gevecht liep dusdanig uit de hand dat er slachtoffers vielen. Twee mannen van 21 en 30 jaar waren bij bewustzijn toen ze naar het ziekenhuis werden gebracht.

Verschillende videoclips van de vechtpartij zijn viraal gegaan en volgens berichten op Facebook waren de betrokken mannen dronken. De groep creëerde een scène nadat hen de toegang tot de club werd ontzegd.

Volgens getuigen waren de mannen zichtbaar getraind in vechtsporten zoals boksen of MMA-vechten. De Politie had dan ook de handen vol aan de mannen. In één clip worstelen twee mannen op de vloer voor de club. De politie onderzoekt het incident.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws