Man krijgt klappen van kickbokster na aanranding poging (video) Nieuws
Nieuws

Man krijgt klappen van kickbokster na aanranding poging (video)

Man krijgt klappen van kickbokster na aanranding poging (video)

Saeaia Pareploy, een 25-jarige kickboks kampioene uit Thailand gaf een man die haar lastig viel er flink van langs. De man gooide bier over haar heen toen zijn diens avances afwees nadat hij haar probeerde aan te randen.

Directe Karma voor de man (35) die volgens berichten in de Thaise pers Mareejan Chainarong heet. Deze probeerde deze week inBangkok de mooie kickbokster te versieren en werd handtastelijk. Toen Saeaia er iets van zei gooide de man een glas bier over haar heen.

Niet verwacht

De kickboks kampioene pikte dit niet en achtervolgde de lastpak om hem een pak slaag te geven. Chainarong was zich blijkbaar niet bewust van het feit dat Pareploy al sinds haar dertiende deelnam aan notoir zware Muay Thai-gevechten en tientallen professionele nationale competities won.

De voormalige kicbokser sprong woedend van haar stoel en riep: ,,Vecht tegen me als je zo stoer bent!" Chainarong realiseerde zich zijn ernstige fout, begon achteruit te lopen en verliet snel het restaurant, op weg naar zijn brommer.

Maar Pareploy weigerde de aanrander vrijuit te laten gaan en volgde hem het etablissement uit, hem uitscheldend voordat hij een salvo van trappen naar zijn benen en lichaam lanceerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws