Mafkees! Hersenschade door 'idiote' training (video) Nieuws
Nieuws

Mafkees! Hersenschade door 'idiote' training (video)

Mafkees! Hersenschade door 'idiote' training (video)

Extreme trainingsmethoden waar iemand bruut tegen het hoofd wordt gestoten of getrapt, zie je steeds vaker voorbij komen. Het laat onverlet te zeggen dat dit zware schade aan de hersenen of erger kan veroorzaken.

Dat het niet echt slim is om je keihard voor je hoofd te laten slaan of stoten is duidelijk. Toch zijn er trainers en coaches die er bij zweren. In de praktijk ziet het er wellicht stoer uit maar goed voor de gezondheid is het niet. Dit soort trainingen kreeg de aandacht door UFC-vechter Diego Sanchez.

Kan het nog gekker

Sanchez werd door zijn trainer-coach Joshua Fabia onderworpen aan de meest brute trainingen. zo was Sanchez te zien ondersteboven hangend en in zijn gezicht werd geslagen door Fabia. Alles in de naam van de sport zeg maar.

Op Twitter verscheen een video met een waarschuwing. ,,Op deze manier krijg je zeker hersenletsel", is het bijschrift. We zien een coach die er vrolijk op les mept en zelfs een vechter afstraft als deze weerstand biedt. Moraal van de video doe dit niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws