Mafkees! Hersenschade door 'idiote' training (video)
Home / Nieuws / Mafkees! Hersenschade door ‘idiote’ training (video)

Mafkees! Hersenschade door ‘idiote’ training (video)

Extreme trainingsmethoden waar iemand bruut tegen het hoofd wordt gestoten of getrapt, zie je steeds vaker voorbij komen. Het laat onverlet te zeggen dat dit zware schade aan de hersenen of erger kan veroorzaken.

Dat het niet echt slim is om je keihard voor je hoofd te laten slaan of stoten is duidelijk. Toch zijn er trainers en coaches die er bij zweren. In de praktijk ziet het er wellicht stoer uit maar goed voor de gezondheid is het niet. Dit soort trainingen kreeg de aandacht door UFC-vechter Diego Sanchez.

Kan het nog gekker

Sanchez werd door zijn trainer-coach Joshua Fabia onderworpen aan de meest brute trainingen. zo was Sanchez te zien ondersteboven hangend en in zijn gezicht werd geslagen door Fabia. Alles in de naam van de sport zeg maar.

Op Twitter verscheen een video met een waarschuwing. ,,Op deze manier krijg je zeker hersenletsel”, is het bijschrift. We zien een coach die er vrolijk op les mept en zelfs een vechter afstraft als deze weerstand biedt. Moraal van de video doe dit niet.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page