'Logan Paul slopen en anders het publiek!' Reserve vechter klaar voor alles deze zaterdag Nieuws
Nieuws

'Logan Paul slopen en anders het publiek!' Reserve vechter klaar voor alles deze zaterdag

'Logan Paul slopen en anders het publiek!' Reserve vechter klaar voor alles deze zaterdag

Mike Perry, de naam die synoniem staat voor spectaculaire gevechten en onvoorspelbaarheid, heeft onlangs aangekondigd dat hij bereid is om dit weekend de strijd aan te gaan, zelfs als hij niet wordt opgeroepen als vervanger voor het langverwachte boksevenement tussen Logan Paul en Dillon Danis.

In de afgelopen jaren heeft Mike Perry zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Buiten de UFC is hij uitgegroeid tot een absolute superster en heeft hij zichzelf gekroond tot de koning van het bare-knuckle boksen. Sommigen mogen het hier misschien niet mee eens zijn, maar zijn indrukwekkende staat van dienst en de aandacht die hij heeft gegenereerd voor BKFC spreken boekdelen.

Wat de toekomst voor hem betreft, is Perry momenteel in het Verenigd Koninkrijk om dienst te doen als reservedeelnemer voor de bokswedstrijd tussen Logan Paul en Dillon Danis deze zaterdag. Gezien Danis' reputatie om zich terug te trekken uit wedstrijden zoals deze, hadden velen het gevoel dat 'Perry' een goede kans heeft om in actie te komen. Nu lijkt het er echter steeds meer op dat hij aan de zijlijn zal blijven. Tijdens een recent interview heeft Perry echter duidelijk gemaakt dat hij erg graag wil vechten in Manchester.

Perry is er klaar voor

"Mijn lichaam is zo opgewonden voor deze kans", verklaarde Perry. "Ik ben er klaar voor, ik sta elke ochtend vroeg op... zodra het moment komt om te zien of ik [het gevecht] krijg of niet, en als ik uiteindelijk niet de kans krijg... wie weet? Ik ben de bare-knuckle man... ik zou die avond misschien zelfs wel met het publiek kunnen vechten. Wie weet wie er aanwezig zal zijn? Wie zal iets doms proberen? Anthony 'Pretty Boy' Taylor zou het misschien tegen me kunnen opnemen."

Het lijkt erop dat Mike Perry, altijd klaar voor avontuur en actie, zelfs buiten de ring geen uitdaging uit de weg gaat. Of hij nu in de boksring stapt of zijn vaardigheden laat zien in het publiek, één ding is zeker: de wereld zal zaterdag kijken naar deze kleurrijke en onvoorspelbare vechtsporter. Wie weet wat voor spektakel er dit weekend in Manchester kan plaatsvinden? De fans kunnen nauwelijks wachten om erachter te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws