Logan Paul flink gewond in WWE-wedstrijd! 'We leven nog' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Logan Paul flink gewond in WWE-wedstrijd! 'We leven nog'

Logan Paul flink gewond in WWE-wedstrijd! 'We leven nog'

Logan Paul zette een geweldige prestatie neer in zijn derde WWE-wedstrijd, maar hij liep niet ongeschonden weg.Paul daagde Roman Reigns uit voor het onbetwiste WWE Universal Championship in het hoofdevenement van Crown Jewel in Riyad, Saoedi-Arabië afgelopen zaterdag.

De prestaties van Paul zijn zwaar geprezen, omdat velen vinden dat hij de "It"-factor heeft in de worstelwereld. Uiteindelijk kwam Reigns als overwinnaar uit de strijd na het uitdelen van een superman-stoot.

Heftig

Na de wedstrijd ging Paul naar zijn Twitter-account om te onthullen dat hij geblesseerd was."Gescheurde meniscus, MCL en mogelijk ACL," zei Paul. Dave Meltzer van Wrestling Observer Radio meldde dat de blessure optrad tijdens een tafelbreeksprong.

Hoewel Paul een beperkt schema heeft in WWE, lijkt hij in een langdurig herstelproces te zitten. Als dat het geval is, zou het onmiddellijke plannen voor een bokswedstrijd uitstellen. Zijn herstelproces zal sterk afhangen van het al dan niet scheuren van zijn ACL. Hoe dan ook, dit zal waarschijnlijk elke kans dat hij in december vecht, bevriezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws