'Gevecht op grote hoogte!' Locatie Mayweather rentree onthult Nieuws
Nieuws

'Gevecht op grote hoogte!' Locatie Mayweather rentree onthult

'Gevecht op grote hoogte!' Locatie Mayweather rentree onthult

Floyd Mayweather keert op 20 februari terug naar de boksring. Voor de Amerikaanse legende is dit zijn zoveelste rentree naar de sport. Deze vindt plaats op een wel heel speciale locatie, de helipad van de Burj Al Arab in Dubai.

Bokslegende Mayweather heeft een een ongeslagen record van 50 winsten en nul verliezen en ging met pensioen. Echter deed hij een aantal oefenwedstrijden en stond in de ring tegen UFC-ster Conor McGregor. Om toch zijn centen te blijven verdienen, komt de Amerikaan nu weer terug.

Geld moet rollen

De locatie die Mayweather uitzocht voor zijn rentree si er niet zomaar een en moest geheim blijven. Toch onthulde de boksgigant vandaag waar de wedstrijd plaatsvindt, op de helicopter landplaats op de indrukwekkende Burj Al Arab in Dubai.

YouTuber/social media ster 'Money Kicks' wordt door Mayweather genoemd als een potentiële tegenstander. De vraag rijst of de fans zitten te wachten op een gevecht tegen een niet geoefende bokser. Mayweather lijkt het niet veel te kunnen schelen, de kassa moet immers rinkelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws