Zoveelste boksrentree Floyd Mayweather (44) in februari Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zoveelste boksrentree Floyd Mayweather (44) in februari

Zoveelste boksrentree Floyd Mayweather (44) in februari

Floyd Mayweather Jr. kondigde, vandaag aan dat hij van plan is op 20 februari terug te keren naar de ring tijdens een oefenwedstrijd in Dubai. De 44-jarige Mayweather gaat door met zijn oefenwedstrijden, waarmee hij veel geld verdient via pay-per-view.

Het is onduidelijk tegen wie Mayweather zal vechten, maar het is waarschijnlijk iemand die populair genoeg is voor hem om het gevecht aan het publiek bekend te maken. Fans zullen Mayweather's geen online tickets niet kopen als hij onbekende boksers de ring in blijft slepen.

,,Big business, big business, big business", zei Floyd Mayweather tegen de media, toen hij aankondigde dat hij van plan is om in 2022 in Dubai te vechten. ,,Ik zie jullie daar wel", zei de bebaarde 44-jarige Mayweather.

Niet echt spannend

Op dit moment vertrouwt Mayweather op zijn oudere fans om zijn gevechten online tegen betaling te bekijken. Dit omdat de jongere fans hem nog nooit eerder tegen een professionele bokser hebben zien vechten in een echte wedstrijd (lees verder onder video).

Afgelopen juni vocht Mayweather tegen YouTuber Logan Paul in een succesvolle oefenwedstrijd via Pay Per View. Mayweather zag er niet goed uit, en de wedstrijd was niet echt vermakelijk, dankzij al het clinchen dat Logan deed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws