🎥 'Liplezen!' Te klein doorkijk slipje boksster maakt tongen los Nieuws
Nieuws

🎥 'Liplezen!' Te klein doorkijk slipje boksster maakt tongen los

🎥 'Liplezen!' Te klein doorkijk slipje boksster maakt tongen los

Vorig jaar, tijdens de weging voor haar bokswedstrijd tegen Amanda Serrano op het Jake Paul vs Nate Diaz event, stal Heather Hardy de show op een onverwachte manier. Haar kledingkeuze, specifiek haar doorkijk slipje, trok alle aandacht. Nu, een jaar later, staat Hardy opnieuw in de schijnwerpers ter voorbereiding op haar aanstaande bareknuckle bokswedstrijd.

De reacties op Hardy's keuze

Fans reageerden gemengd op Hardy's keuze van kleding tijdens de weging. Sommigen bewonderden haar durf, met opmerkingen als "Lekker gezicht hoor, je kunt bijna liplezen". Anderen vergeleken haar zelfs met Ebanie Bridges, bekend om haar doorkijk lingerie, maar merkten op dat Hardy wellicht minder vrolijk keek.

Een Nieuwe Uitdaging in de Ring

David Feldman, president van BKFC, heeft aangekondigd dat Hardy later dit jaar haar debuut in de bareknuckle bokswereld zal maken tegen Christine Ferea, de huidige kampioen en "meest gewelddadige vrouw" binnen de promotie. De stap van Hardy naar bareknuckle boksen is een gedurfde keuze, die veel aandacht en discussie genereert binnen de boksgemeenschap.

Het bereiken van het juiste gewicht voor een wedstrijd is cruciaal in de bokswereld. Boksers gaan vaak tot het uiterste, waarbij zelfs de keuze van ondergoed strategisch wordt bepaald om op gewicht te komen. Hardy's keuze voor een minimale outfit tijdens de weging illustreert de lengtes waartoe atleten gaan in hun voorbereiding.

De Wedstrijd in Zicht

De anticipatie voor de wedstrijd tussen Hardy en Christine Ferea is groot. Beide vechters staan bekend om hun agressieve stijlen en vermogen om klappen te incasseren. Fans en kenners kijken uit naar een spannende confrontatie tussen deze twee krachtige boksers.

40 claps
29 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws