GEFILMD! Boksfans raken betrokken bij bizarre vechtpartij na interview Nieuws
Nieuws

GEFILMD! Boksfans raken betrokken bij bizarre vechtpartij na interview

GEFILMD! Boksfans raken betrokken bij bizarre vechtpartij na interview

De spanning tussen social media-sterren Bryce Hall en Taylor Holder bereikte een kookpunt tijdens BKFC KnuckleMania 4, wat resulteerde in een chaotische vechtpartij die zowel binnen als buiten de ring plaatsvond.

Tijdens een interview met Cyrus Fees tijdens de live-uitzending van het evenement, begonnen Hall en Holder elkaar verbaal te bestoken met beledigingen. De sfeer werd steeds grimmiger totdat ze elkaar begonnen te duwen en te schuiven, waardoor beveiligers moesten tussenbeide komen om de situatie te de-escaleren.

Chaos in het publiek

Maar de vechtlust van Hall en Holder was nog niet verdwenen. Nadat ze uit elkaar werden gehaald, vervolgden ze hun verbale gevecht in het publiek, waarbij Hall Holder herhaaldelijk een "p*ssy" noemde. Holder beweerde op zijn beurt dat hij "sinds maandag" op een contract wacht om te vechten, maar dat dit nog niet was ontvangen.

Terwijl Holder wegliep, raakte hij in conflict met een fan in het publiek. Hij gooide wat leek op een pet naar de fan, wat leidde tot nog meer duw- en trekwerk. De situatie escaleerde snel in een wilde vechtpartij die zich door het Peacock Theater in Los Angeles verspreidde.

Gevolgen

Deze chaotische gebeurtenis roept vragen op over de toekomst van influencer-bokswedstrijden. Is er plaats voor dergelijke agressie en gebrek aan sportiviteit in deze sport? Of is dit slechts een geïsoleerd incident? De tijd zal leren wat de gevolgen van deze vechtpartij zullen zijn voor Hall, Holder en de influencer-bokswereld in zijn geheel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws