🎥 Zware straf broer ringmeisje-trapper na incident in wedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 Zware straf broer ringmeisje-trapper na incident in wedstrijd

🎥 Zware straf broer ringmeisje-trapper na incident in wedstrijd

De MMA-wereld kan amper ademhalen van schandalig gedrag. Vlak na het virale incident waarbij Ali Heibati een ringgirl schopte, werd zijn jongere broer Mohammad Heibati gediskwalificeerd vanwege herhaalde overtredingen tijdens een bare-knuckle bokspartij.

Het gevecht vond op gisteren 27 april plaats in Rusland tijdens een evenement van Hardcore Fighting Championship (HFC). Lees verder en bekijk de video's.

Heibati nam het op tegen Mukhamed Kalmykov in de met spanning uitgekeken main event-titelstrijd. Vanaf het begin leek Heibati oncontroleerbaar, herhaaldelijk pogingen wagend tot takedowns en trappen tegen zijn tegenstander, ondanks de regels van bare-knuckle boksen die enkel slaan toestaan en grappling verbieden.

Heibati gedrag schaadt imago MMA

De scheidsrechter zag zich genoodzaakt om Heibati meerdere keren punten af te trekken vanwege zijn flagrante overtredingen. Op een gegeven moment trapte Heibati Kalmykov zelfs rechtstreeks. Na talloze waarschuwingen besloot de scheidsrechter Heibati uiteindelijk te diskwalificeren vanwege zijn onvermogen om zich aan de regels te houden.

Heibati familie blijft vechtsport bezoedelen

Toeschouwers lieten duidelijk hun ongenoegen horen door te boegeroepen naar Heibati vanwege zijn onsportief gedrag en gebrek aan beheersing. Na het gevecht beweerde Heibati dat zijn overtredingen vergelding waren voor een kleine overtreding van Kalmykov, maar videobeelden tonen geen duidelijke aanleiding.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws