Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober Nieuws
Nieuws

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4. Het evenement wordt aangevoerd door een wedstrijd tussen zwaargewichten Badr Hari en Alistair Overeem.

Via social media is te zien dat Levi Rigters in actie zal komen tijdens Glory Collison 4. De prins van het kickboksen is te zien samen in een post van de organisatie met Antonio Plazibat en bantamgewicht kampioen Tiffany van Soest.

In het water gevallen

,,Wie kan niet wachten om deze vechters in actie te zien tijdens Collison 4", vraagt de organisatie tegen de fans. Rigters was gepland te vechten tegen Ben Saddik eerder dit jaar tijdens Glory 80 in Hasselt. Echter viel dit in het water toen ter plekke het evenement werd afgeblazen. Hooligans verstoorden het event tijdens de wedstrijd tussen Badr Hari en de Pool Arkadiusz Wrzosek.

Tegen wie Rigters, Van Soest en Plazibat de ring in gaan is nog niet bekend. Er wordt hard gewerkt aan de matchmaking vanuit Glory. Naar verwachting zal het niet lang duren voordat de tegenstanders bekend worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws