Lastige klant 'KO' geklapt bij ruzie in Fastfood restaurant: MMA'er grijpt in Nieuws
Nieuws

Lastige klant 'KO' geklapt bij ruzie in Fastfood restaurant: MMA'er grijpt in

Lastige klant 'KO' geklapt bij ruzie in Fastfood restaurant: MMA'er grijpt in

Schokkende beelden waar een lastige klant afgelopen maandag in Swansea, Engeland in een Taco Bell fastfood restaurant bruut KO gaat, gaan viraal op social media. De man die op een medewerker afvloog werd opgepakt en met een smak tegen de grond gesmeten.

Tijdens de ruzie die naar verluidt ontstond doordat een taco te koud werd geserveerd, liep de boel flink uit de hand. De klant die door een vriend mee nar buiten werd getrokken brak los en vloog een van de medewerkers aan.

Eigen schuld

Deze was berekend op de aanval en pakte de man op en gooide deze met een MMA-worp naar de grond. De klap kwam zo hard aan dat er 'BOINK' te horen was. Het slachtoffer bleek niet wakker te krijgen.

De man die eerder probeerde de klant in bedwang te houden, roept: "Wat ben je aan het doen? Wat ben je aan het doen? Bel de politie." Taco Bell bevestigde dat het op de hoogte was van het incident. En dat er geen verdere actie tegen de werknemer die een amateur MMA-vechter is zou worden ondernomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws