'Kus mijn ballen rukker!' Boksicoon Fury scheld YouTuber verrot (video) Nieuws
Nieuws

'Kus mijn ballen rukker!' Boksicoon Fury scheld YouTuber verrot (video)

'Kus mijn ballen rukker!' Boksicoon Fury scheld YouTuber verrot (video)

Een woedende Tyson Fury gooide beledigingen eruit naar YouTuber True Geordie. Terwijl de zwaargewicht boksster worstelde om de camera uit te zetten en het interview te beëindigen schold hij Geordie de huid vol.

Fury, 34, verscheen in de show van True Geordie om zijn aanstaande gevecht tegen Derek Chisora ​​te bespreken. Maar toen werd gesuggereerd dat boksfans het niet erg interessant vinden om Fury te zien vechten tegen iemand die hij al twee keer eerder had verslagen, was de Gypsy King niet blij.

Verward

Het boksicoon sloot snel de rest van het interview af en gaf de gastheer er flink verbaal van langs. “ik denk dat je een trotter bent. Jij kleine klootzak. En ik zal geen interviews meer doen met jou kleine klootzak, met bebaarde kale kop", zei Fury.

"Kus mijn ballen. Jij klein schijthuis." Maar terwijl hij probeerde te imponeren met zijn krachtdadige tirade, leek Fury niet in staat om het videogesprek af te breken terwijl zijn verwarde gezicht het scherm vulde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws