KSW 45: Thiago Silva pakt de winst op James McSweeney Nieuws
Nieuws

KSW 45: Thiago Silva pakt de winst op James McSweeney

KSW 45: Thiago Silva pakt de winst op James McSweeney
KSW 45: Thiago Silva pakt de winst op James McSweeney

UFC-veteraan Thiago Silva viel op het laatste moment in om het tegen James McSweeney op KSW 45. Silva viel in voor de geblesseerde Michal Adryszak.

De blessure van Michal Adryszak dwong hem uit een geplande ontmoeting met McSweeney en Silva had toegestemd om op korte termijn de kooi in te stappen voor het evenement van afgelopen 6 oktober in The SSE Arena, Wembley in Londen.

McSweeney, 37, vocht eerder tegen Kevin, Kimbin Slice, Ferguson, Roy Nelson, Brendan Schaub en Justin Wren op 'TUF 10'. Hij keerde gisteren voor de eerste keer sinds 2016 terug in de kooi onder de vlag van KSW.

Absolute Championship Berkut

Ondertussen had Silva een record van vier gevechten onder de vlag van Absolute Championship Berkut opgebouwd die hem 2-2 zag scoren voor de promotie. De Braziliaan staat het meest bekend om zijn tijd bij de UFC.

Bij de UFC vocht hij in de licht zwaargewicht divisie, maar leed aan een eerste knock-out verlies tegen de toenmalige kampioen Lyoto Machida. Silva heeft carrière-overwinningen op onder andere Houston Alexander, Rafael Cavalcante, Matt Hamill, Keith Jardine en Rameau Thierry Sokoudjou.

Interview

Thiago Silva versloeg James McSweeney via unaniem besluit (29-28, 29-27, 30-27) op KSW 45. Wij spraken eerder met McSweeney in de aanloop naar KSW 45, klik hier voor het video interview. Hij bereide zich namelijk in Nederland voor op zijn partij tegen Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws