KSW 40: Coach van Mateusz Gamrot slaat tegenstander na einde gevecht! Nieuws
Nieuws

KSW 40: Coach van Mateusz Gamrot slaat tegenstander na einde gevecht!

KSW 40: Coach van Mateusz Gamrot slaat tegenstander na einde gevecht!

Norman Parke en Mateusz Gamrot vochten gisteren (zondag) tegen elkaar bij KSW 40 in een rematch om de lichtgewicht titel

Maar de zaken liepen niet goed af voor beide vechters, want een coach van Gamrot stootte tegenstander Parke hard in het gezicht na het einde van de partij. Er was namelijk wat voorgevallen tijden de partij wat helemaal niet goed aankwam bij het team van Parke.

Duim in het oog partij als no contest afgesloten

Parke, winnaar van "The Ultimate Fighter: Smashes" in 2012, had in de eerste ronde een duim in het oog van Gamrot gestoken. En vervolgens in de tweede ronde herhaalde Parke (23-6-1) dit met nog een duim in het oog van Gamrot (13-0), waardoor de strijd in de tweede ronde als een no-contest werd uitgeschakeld.

Een verrassingsaanval

Dat viel niet goed in de hoek van Gamrot. En een van zijn coaches besloot actie te ondernemen. Met een verrassingsaanval haalde de coach uit en stootte Parke keihard in zijn gezicht. Op twitter ontplofte dit en werd onderstaande tweet massaal gedeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws