Kritiek op Glory over Badr en Overeem video: 'Wat een grap' Nieuws
Nieuws

Kritiek op Glory over Badr en Overeem video: 'Wat een grap'

Kritiek op Glory over Badr en Overeem video: 'Wat een grap'

Glory kickboxing krijgt felle kritiek op een video die de organisatie plaatste met daarin Badr Hari die Alistair Overeem knock-out slaat. De video die als promotie voor Glory Smack is bedoelt valt niet in de smaak bij enkele Arek Wrzosek fans.

Glory Smacks is bedoelt om kickboks fans de mooiste momenten van de sport te bieden. Ook wel bekend als de digitale verzamelobjecten ervaring in samenwerking met Fandem. De keuze van de video viel niet goed bij fans van de Poolse vechter.

Nooit gewonnen

Wrzosek en Badr zagen hun partij afgebroken worden tijdens Glory 80 in Hasselt toen er rellen uitbraken in het publiek. Het was een rematch waarvan de eerste partij gewonnen werd door de Pool op knock-out. Badr won geen wedstrijd sinds zijn verbintenis met Glory. En daar haken de Wrzosek fans dan ook op in in hun commentaren.

,,Wrzosek veegde twee keer van de vloer met Hari… En hij schopte Wrzosek eruit. Glory is een grap. Wrzosek is nu de man", schrijft een van de fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws