'Knucklemania' zet 2 ruziënde vechters tegenover elkaar Nieuws
Nieuws

'Knucklemania' zet 2 ruziënde vechters tegenover elkaar

'Knucklemania' zet 2 ruziënde vechters tegenover elkaar

Mike Perry vs. Julian Lane is geboekt voor het 19 februari 'Knucklemania' evenement. Minder dan een maand nadat Lane en Perry buiten de ring met elkaar op de vuist gingen tijdens een BKFC-evenement, zullen voor het grote publiek hun ruzie uitvechten.

Vandaag kondigde Perry aan dat hij een contract had getekend om op 19 februari te vechten op 'Knucklemania', tegen een niet nader genoemde tegenstander. MMA-Fighting kwam echter op de proppen met Lane wat werd bevestigd door verslaggever Chris Taylor. Het gevecht zal plaatsvinden met de blote vuist, het bare knuckle boksen.

Agressieve figuren

Perry tekende afgelopen oktober bij BKFC, nadat hij zijn contract had ontbonden zag door de organisatie, waar hij voor een periode van acht jaar had gevochten. Lane is net als Perry berucht om zijn agressie zowel binnen als buiten de ring, het gevecht zal dan ook voor vuurwerk kunnen zorgen (lees verder onder video).

Perry en Lane kregen ruzie tijdens het BKFC Tampa-evenement eind vorig jaar. Perry zat midden in een optreden als gastcommentator, Lane begon Perry uit te schelden. Perry sloeg snel terug voordat hij Lane fysiek aanviel. De interactie werd vastgelegd op camera.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws