BREAKING! UFC'er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC
Home / Nieuws / BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC, zo maakt de Bare Knuckle organisatie vanavond bekend. Bare Knuckle Fighting Championship heeft de voorwaarden van Perry’s contract niet bekendgemaakt.

De ervaren weltergewicht Perry heeft een multifight-deal getekend om deel te nemen aan de competitie van de blote vuist boks organisatie, na de afgelopen vijf jaar deel te hebben uitgemaakt van de UFC-selectie.

Man van staal

,,We zijn verheugd om Mike aan boord te halen naar onze enorme stal van opwindende vechters”, zei BKFC-president Dave Feldman. ,,In de afgelopen zeven jaar heeft hij bewezen een van de taaiste vechters in MMA te zijn en zijn vaardigheden samen met zijn agressieve stijl werken heel goed voor onze groeiende internationale fan base.” (tekst loopt door onder video).

In de afgelopen jaren heeft Perry een reputatie opgebouwd als een van de beruchtste knock-out vechters in de sport. Wanneer Perry zijn debuut maakt bij BKFC is niet bekend gemaakt. De organisatie zal ongetwijfeld een taaie tegenstander voor Perry in petto hebben.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page