Knokkende Polen! Verkeersruzie loopt uit de hand (video)
Home / Nieuws / Knokkende Polen! Verkeersruzie loopt uit de hand (video)

Knokkende Polen! Verkeersruzie loopt uit de hand (video)

Knokkende Polen! Verkeersruzie loopt uit de hand (video)

Wie was er nu fout op de weg? Op deze vraag besloten twee Poolse automobilisten vechtend een antwoord te vinden. De online geplaatste video wint aan populariteit en wordt als een dolle gedeeld.

Twee bestuurders van personenauto’s koesterden een wrok tegen elkaar en konden waarschijnlijk niet vaststellen wie van hen de verkeersregels beter kende. Iemand heeft de gebeurtenissen van vrijdag 18 november vastgelegd in Warschau.

Lekker knokken

De video toont een zwarte auto die net buiten de voetgangersoversteekplaats geparkeerd staat. Even later verschijnt er een tweede. De bestuurder stapt uit auto nummer 1 en gaat naar auto nummer 2. De bestuurder stapt ook uit en dan gaat het los.

Onmiddellijk verandert de woordenstrijd in duwen, de mannen zwaaien met de vuisten en proberen trappen te landen. De mannen stoppen daar niet, want het straatgevecht wordt steeds heviger. Voetgangers en auto’s passeren de vechtende mannen. Uiteindelijk besluit een vrouw van middelbare leeftijd te reageren. Het duurt even, maar ze weet het duel te beëindigen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

Bekijk ook

Knokkende Judoka pakt rivaal hard aan in straatgevecht | video

Knokkende Judoka pakt rivaal hard aan in straatgevecht | video

Een Judoka die in gevecht raakte bleek meer in huis te hebben

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! ‘Knokken of niet?’

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz...

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page