Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland
Home / Nieuws / Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland

Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland

Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland

Canelo Alvarez en Caleb Plant is officieel voor 6 november, dezelfde avond als UFC 268 plaats zal vinden, waar Kamaru Usman en Colby Covington voor de UFC-weltergewicht titel zullen vechten.

De tijden lijken voorbij dat grote vechtsport organisaties rekening met elkaars planning houden. Zo ook voor 6 november waar niet alleen in de ring en UFC kooi flinke concurrentie plaatsvindt. De vechtfans zullen hun aandacht moeten verdelen over Alvarez tegen Plant en de herkansing tussen Usman en Covington.

WBA/WBC/WBO-kampioen Canelo Alvarez zal zich op 6 november richten op IBF-kampioen Caleb Plant, waarschijnlijk in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Usman en Covington vechten in Mansion Square Garden met een tijdsverschil van 3 uur.

Badr Hari en de UFC

Weltergewicht kampioen Usman en rivaal Covington zijn gepland als headliners van de avond, met Justin Gaethje en Michael Chandler als een van andere topgevechten. Via social media was er al flink commentaar op de dubbele planning; ,,Klote zeg, dat ze dit op dezelfde avond plannen”, was als een van de meest gekuiste reacties te lezen.

Ook GLORY Kickboxing lijkt te clashen met de UFC en dan wel op 4 september. Badr Hari staat dan in de headliner van Glory 78. In Londen vindt dezelfde avond UFC Fight Night plaats met een aantal bekende vechters zoals Darren Till en debutant Paddy Pimblett. Naar verwachting zal dit evenement vanaf 20:00 uur uitgezonden worden door SBS 9 (gratis). Terwijl er voor Glory betaald moet worden via Pay Per View.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page