Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland Nieuws
Nieuws

Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland

Klote zeg! Topknok-events op dezelfde avond gepland

Canelo Alvarez en Caleb Plant is officieel voor 6 november, dezelfde avond als UFC 268 plaats zal vinden, waar Kamaru Usman en Colby Covington voor de UFC-weltergewicht titel zullen vechten.

De tijden lijken voorbij dat grote vechtsport organisaties rekening met elkaars planning houden. Zo ook voor 6 november waar niet alleen in de ring en UFC kooi flinke concurrentie plaatsvindt. De vechtfans zullen hun aandacht moeten verdelen over Alvarez tegen Plant en de herkansing tussen Usman en Covington.

WBA/WBC/WBO-kampioen Canelo Alvarez zal zich op 6 november richten op IBF-kampioen Caleb Plant, waarschijnlijk in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Usman en Covington vechten in Mansion Square Garden met een tijdsverschil van 3 uur.

Badr Hari en de UFC

Weltergewicht kampioen Usman en rivaal Covington zijn gepland als headliners van de avond, met Justin Gaethje en Michael Chandler als een van andere topgevechten. Via social media was er al flink commentaar op de dubbele planning; ,,Klote zeg, dat ze dit op dezelfde avond plannen", was als een van de meest gekuiste reacties te lezen.

Ook GLORY Kickboxing lijkt te clashen met de UFC en dan wel op 4 september. Badr Hari staat dan in de headliner van Glory 78. In Londen vindt dezelfde avond UFC Fight Night plaats met een aantal bekende vechters zoals Darren Till en debutant Paddy Pimblett. Naar verwachting zal dit evenement vanaf 20:00 uur uitgezonden worden door SBS 9 (gratis). Terwijl er voor Glory betaald moet worden via Pay Per View.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws