UFC'er Pimblett PISSED op NL-reporter! Collega's betuigen steun
Home / Nieuws / UFC’er Pimblett PISSED op NL-reporter! Collega’s betuigen steun

UFC’er Pimblett PISSED op NL-reporter! Collega’s betuigen steun

Paddy Pimblett moet zijn debuut bij de UFC nog maken of hij raakt al verwikkeld in zijn eerste controverse. De vechter is niet blij met de Nederlandse MMA-reporter Marcel Dorff, die volgens Pimblett te snel was aan kondigen dat zijn gevecht met Luigi Vendramini op 4 september niet door zou gaan.

Twitter ontplofte bijna door de tweets die vooral door zogenaamde haters benut werden om los te gaan op Dorff na diens tweet en Pimblett’s reactie hierop. ,,Liverpool moet nog even wachten op het UFC-debuut van Paddy The Baddy”, twitterde Dorff in de overtuiging dat het debuut in het water viel.

,,Paddy Pimblett is uit zijn geplande gevecht tegen Luigi Vendramini op 4 september. Vendramini blijft op de kaart staan. Zijn tegenstander wordt binnenkort bekend gemaakt.” Dit ontketende een ware storm van commentaar, maar ook medestanders van Dorff die achter de Nederlandse MMA-expert staan. Het bericht bracht zelfs de bekende MMA-journalist Ariel Helwani in actie. Helwani nam het als meerdere collega’s op voor Dorff en steekt deze een welverdiende hart onder de riem.

Dorff die onder andere mede oprichter is van de website MMA DNA, wordt gezien als een van de meest correcte reporters in de MMA-wereld, “de man is een lopende encyclopedie als het op MMA aankomt”. Het lijkt er op dat de bron of bronnen van Dorff het bij het juiste eind hadden, maar dat op het laatste ogenblik toch besloten werd de wedstrijd tussen Pimblett en Vendramini door te laten gaan.

Ook vechters betuigen steun aan Dorff en stellen dat Pimblett zich moet beseffen dat zonder reporters er ook geen aandacht is. ,, Praat nooit over de mensen die je het meest nodig hebt, zoals je nu doet puistje van de MMA”, shrijft vechter Amiran Gogoladze.

Bekijk ook

Vraagtekens bij Rico vs Jamal: ‘Vochten zij te lang door?’

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten gisteravond in het Gelredome een ware oorlog uit.

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page