KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas Nieuws
Nieuws

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders stonden afgelopen nacht tegenover elkaar in Arlington, Texas. Alvarez voegt met het verslaan de WBO super middengewicht titel toe aan zijn al uitgebreide collectie, nadat Saunders er niet in slaagde om van de kruk te komen in de achtste ronde.

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn. De Mexicaanse kampioen was in staat om een ​​geweldige start te maken in het gevecht, maar Saunders stormde terug in ronde vier en vijf. In ronde acht, lanceerde Canelo een aantal zware aanvallen die uiteindelijk Saunders dwongen te stoppen.

Echte kampioen

Alvarez stond voor het laatst in de ring in februari, waar hij slechts drie ronden nodig had om Avni Yildirim te verslaan. Canelo's enige nederlaag in zijn carrière was in september 2013 toen hij verloor van Floyd Mayweather Jr.

Met de overwinning voegde Alvarez, Saunders 'WBO super middengewicht titel toe aan zijn WBA, WBC en The Ring middengewicht titels. Het gevecht vond plaats voor maar liefst 70.000 boks fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws