Kickbokser Mohammed J. na 6 maanden nog steeds in de cel! 'Einde Glory carrière nadert' Nieuws
Nieuws

Kickbokser Mohammed J. na 6 maanden nog steeds in de cel! 'Einde Glory carrière nadert'

Kickbokser Mohammed J. na 6 maanden nog steeds in de cel! 'Einde Glory carrière nadert'

Mohammed J., de bekende Glory kickbokser bijgenaamd "The Destroyer," bevindt zich al een half jaar in de gevangenis vanwege verdenkingen van betrokkenheid bij drugshandel.

Hoewel de advocaat van Mohammed J. stelt dat zijn carrière in gevaar is en hij op vrije voeten moet worden gesteld, is de rechtbank onwrikbaar en gelooft dat er voldoende bewijs is tegen J. met onderschepte berichten op zijn cryptotelefoon, zo bleek eerder deze week in de rechtbank.

Een gevaar voor zijn carrière: Met zijn carrière bij Glory op het spel, probeerde Mohammed J. voor de rechtbank van Den Bosch zijn vrijlating te bewerkstelligen. Zijn advocaat, Jan-Hein Kuijpers, pleitte voor zijn vrijheid en benadrukte dat de vechter zijn brood verdient als topsporter en een kans verdient om zijn sport weer op te pakken. Deze poging werd door de rechters afgewezen, en J. blijft achter de tralies.

Criminele activiteiten in verband gebracht met Mohammed J.

De rechtbank is ervan overtuigd dat Mohammed J., naast zijn prestaties in de boksring, zich ook op het criminele pad begaf. Bewijsmateriaal bestaande uit onderschepte berichten op zijn cryptotelefoon, waarin hij onder de naam 'destroyer rules' opschepte over drugsbezit en gewelddadige confrontaties, linkt hem aan jarenlange drugshandel.

Advocaat verdedigt de berichten: Hoewel de aanklachten tegen J. gebaseerd zijn op de onderschepte berichten, probeert zijn advocaat, Jan-Hein Kuijpers, ze af te doen als "stoere praatjes" en "grootspraak." Hij beweert dat er geen werkelijke acties zijn ondernomen en dat de berichten niet serieus moeten worden genomen. Desondanks is de rechtbank niet overtuigd en heeft J. zijn proces in gevangenschap te wachten.

Toekomst van Mohammed J. in onzekerheid

In september zal de officier van justitie de strafeis bekendmaken, wat zal bepalen of Mohammed J. zijn carrière weer kan oppakken of dat hij definitief uitgeschakeld zal worden door deze aanklachten. De profbokser staat voor een cruciaal moment in zijn leven, waarbij de toekomst op het spel staat. In september maakt de rechtbank de strafeis tegen Mohammed J. bekend.

De vermeende betrokkenheid van profbokser Mohammed J. bij drugshandel heeft zijn carrière ernstig in gevaar gebracht. Ondanks pogingen van zijn advocaat om het bewijs te weerleggen als "stoere praatjes," lijkt de rechtbank overtuigd te zijn van zijn betrokkenheid bij deze criminele activiteiten. Nu rest hem af te wachten welke straf hem te wachten staat en of hij ooit zijn bokscarrière weer kan voortzetten.Mohammed J

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws